Hondentrimsalon Wageningen

Welkom bij trimsalon Sparkling dog, waar jouw hond in goede handen is. Als gediplomeerd trimster en voormalig paraveterinair garanderen wij professionele en kwalitatieve verzorging voor jouw hond.

Woon je in Wageningen? Dat is dichtbij! Lees hier onze werkwijze

Wij bieden specifieke trimbehandelingen voor elke vachtsoort. We begrijpen dat elke hond uniek is en daarom passen we de behandeling aan op de specifieke behoeften van jouw hond.

Onze trimbehandeling begint met een grondige reiniging van de vacht van jouw hond. We wassen de hond 3 keer met een specifieke shampoo. We beginnen met een reinigende  shampoo, gevolgd door een verzorgende en voedende shampoo en als laatste een conditioner. Hierdoor zorgen we voor een optimale verzorging van jouw hond zijn vacht.

Comfort én ontspanning

Daarna worden de honden droog geblazen met een professionele staande föhn, waarbij de vacht ontklit wordt met een borstel. Hierna wordt de hond in model getrimd volgens jouw wensen. We zorgen ervoor dat jouw huisdier er verzorgd, mooi en blij uitziet als hij de salon verlaat. Wij zijn er trots op dat wij een aangename ervaring kunnen bieden voor zowel jou als je hond.

Trotse baasjes

5/5

Super blij!

“Ik ben zo blij dat ik trimsalon Sparkling dog heb gevonden! Pernilla is geweldig met mijn hond en hij ziet er elke keer fantastisch uit als hij terugkomt. De salon is schoon en gezellig en de hydrobath is een geweldige aanvulling. Ik ben zo dankbaar voor de aandacht die Pernilla aan mijn hond besteedt en ik zou deze salon aan iedereen aanbevelen.”
5/5

Wij komen terug!

“Ik heb mijn hond voor het eerst naar Sparkling dog gebracht en ik ben zo blij met het resultaat. Pernilla is zo professioneel en heeft echt een oog voor detail. Mijn hond zag er geweldig uit en hij was zo rustig toen ik hem ophaalde. Dank je Pernilla voor alles wat je hebt gedaan, ik kom zeker terug!”
5/5

Onder de indruk!

“Ik ben zo onder de indruk van Sparkling dog en Pernilla’s vaardigheden als trimster. Mijn hond had een moeilijke vacht en Pernilla maakte er een prachtig kapsel van. De salon is schoon en gezellig en de hydrobath is geweldig voor de vacht van mijn hond. Pernilla is zo vriendelijk en professioneel, ik zou deze salon aan iedereen aanbevelen.”

Wie zijn wij

Samen met hond Buster wordt de Salon geleid door Pernilla, een gediplomeerd trimster en paraveterinair met jarenlange ervaring.

Lees meer…

Onze tarieven

Onze tarieven zijn gebaseerd op de grootte, de vachtconditie en het gewenste kapsel van jouw hond.

Lees meer…

Trimtechnieken

Wij maken gebruik van de modernste trimtechnieken om ervoor te zorgen dat jouw hond er verzorgd, mooi en blij uitziet.

Lees meer…