Trimsalon Ede

Is je hond toe aan een knip- of scheerbeurt? Wil je graag jouw puppy laten wennen met trimmen? Kom naar Sparkling dog, de trimsalon voor regio Ede. Wij zorgen ervoor dat je hond zich op zijn gemak voelt tijdens de behandeling en met een schone en verzorgde vacht weer naar huis gaat.

Hondentrimsalon voor Ede

In onze hondentrimsalon staat jouw trouwe metgezel centraal. Naast dat wij willen dat jouw hond er weer mooi en verzorgd uitziet, zorgen we ook voor een plezierige ervaring voor jouw harige vriend. Voor elke hond – van groot tot klein – bieden we maatwerk. Van het knippen van nagels tot het reinigen van oren. We nemen de tijd om ervoor te zorgen dat je hond zich op zijn gemak voelt en geniet van de verzorgingssessie.

Waarom kiezen voor Sparkling dog?

  • Nieuwste faciliteiten: onze trimsalon is klein, maar fijn, en voorzien van de nieuwste faciliteiten, waaronder een hydrobath en elektrische trimtafel. Hierdoor kunnen wij voor jouw hond de beste verzorging bieden.
  • Professionele verzorging: Pernilla is eigenaar en gediplomeerd trimster. Ze staat garant voor professionele en liefdevolle verzorging van jouw hond.
  • Modernste trimtechnieken: we maken gebruik van de modernste trimtechnieken die gericht zijn op het behoud van de gezondheid van de vacht en huid van jouw hond, terwijl je hond ook zo min mogelijk stress ervaart.
  • Passie voor honden: honden zijn de passie van Pernilla. Ze behandelt elke hond alsof het haar eigen huisdier is.

Maak een afspraak bij de trimsalon voor Ede

Gun jouw hond de verzorging die hij verdient. Maak vandaag nog een afspraak bij Sparkling dog, dé trimsalon voor Ede waar liefde voor honden samensmelt met professionele verzorging. Laat je harige vriend stralen met een glanzende vacht en ervaar de schoonheid van Sparkling dog!

Trotse baasjes

5/5

Super blij!

“Ik ben zo blij dat ik trimsalon Sparkling dog heb gevonden! Pernilla is geweldig met mijn hond en hij ziet er elke keer fantastisch uit als hij terugkomt. De salon is schoon en gezellig en de hydrobath is een geweldige aanvulling. Ik ben zo dankbaar voor de aandacht die Pernilla aan mijn hond besteedt en ik zou deze salon aan iedereen aanbevelen.”
5/5

Wij komen terug!

“Ik heb mijn hond voor het eerst naar Sparkling dog gebracht en ik ben zo blij met het resultaat. Pernilla is zo professioneel en heeft echt een oog voor detail. Mijn hond zag er geweldig uit en hij was zo rustig toen ik hem ophaalde. Dank je Pernilla voor alles wat je hebt gedaan, ik kom zeker terug!”
5/5

Onder de indruk!

“Ik ben zo onder de indruk van Sparkling dog en Pernilla’s vaardigheden als trimster. Mijn hond had een moeilijke vacht en Pernilla maakte er een prachtig kapsel van. De salon is schoon en gezellig en de hydrobath is geweldig voor de vacht van mijn hond. Pernilla is zo vriendelijk en professioneel, ik zou deze salon aan iedereen aanbevelen.”

Wie zijn wij

Samen met hond Buster wordt de Salon geleid door Pernilla, een gediplomeerd trimster en paraveterinair met jarenlange ervaring.

Lees meer…

Onze tarieven

Onze tarieven zijn gebaseerd op de grootte, de vachtconditie en het gewenste kapsel van jouw hond.

Lees meer…

Trimtechnieken

Wij maken gebruik van de modernste trimtechnieken om ervoor te zorgen dat jouw hond er verzorgd, mooi en blij uitziet.

Lees meer…