Tarieven

Bij trimsalon Sparkling dog geloven wij dat elke hond uniek is en daarom bieden wij maatwerk voor jouw hond. Onze prijzen zijn afhankelijk van verschillende factoren zoals de grootte van jouw hond, de vachtconditie, het gedrag van jouw hond en jouw trimwensen. Onze prijzen zijn “vanaf” prijzen, wat betekent dat ze kunnen afwijken afhankelijk van de specifieke behoeften van jouw hond. Wij begrijpen dat het lastig kan zijn om een duidelijke prijsindicatie te geven zonder jouw hond te zien, daarom nodigen wij jou uit om contact met ons op te nemen voor een persoonlijke prijsindicatie voor jouw hond. Wij zijn er om te helpen, en wij zijn ervan overtuigd dat wij een passende oplossing kunnen bieden voor elke budget.

Trimbeurt knip/scheer rassen:

Trimbeurt doodles:

Trimbeurt ontwol rassen:

Plukken:

Trimbeurt uitdun rassen:

Tussenbeurt (wassen en drogen):

Puppybeurt

Wil je alleen een eerste keer kennismaken samen met je pup? Dat kan! Dan borstelen we jouw pup even door en daar zitten geen kosten aan verbonden. Zo kan je puppy eerst even wennen. 

Overig

*Tussendoor nagels knippen, oogjes vrij knippen of teek verwijderen is gratis voor vaste klanten. Bij een trimbehandeling zit het knippen van nagels inbegrepen.

**Genoemde tarieven komen als toeslag bovenop de prijs van de bijbehorende behandeling.

*** Indien u bent verhinderd, graag de afspraak 24 uur van te voren annuleren. Het is mogelijk dat na 24 uur eventueel kosten in rekening worden gebracht.