Wie wij zijn

Welkom bij trimsalon Sparkling dog, waar jouw hond in goede handen is. Als gediplomeerd trimster en paraveterinair dierenartsassistente garanderen wij professionele en kwalitatieve verzorging voor jouw hond. Onze kleine maar fijne salon beschikt over de nieuwste faciliteiten, waaronder een hydrobath en elektrische trimtafel, om jouw hond een verzorgde en blije look te geven. Kom langs en laat jouw hond genieten van onze passie en aandacht

Bij ons is iedere hond speciaal!

Wij geloven dat elke hond uniek is en daarom bieden wij maatwerk voor elke hond. Of je nu een kleine of grote hond hebt, wij zorgen dat jouw hond er verzorgd, mooi en blij uitziet. Onze salon is klein maar fijn, met de nieuwste faciliteiten waaronder een hydrobath en elektrische trimtafel. Hierdoor kunnen wij jouw hond de beste verzorging bieden.

Wij zijn er trots op dat wij ons continu blijven ontwikkelen in ons vak. Wij volgen workshops en trainingen om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en technieken in hondentrimmen. Wij zijn er van overtuigd dat als wij ons blijven ontwikkelen, wij de beste service en verzorging kunnen bieden voor jouw hond.

Comfort én ontspanning

Onze missie is om jouw hond een comfortabele en ontspannende ervaring te bieden tijdens zijn bezoek aan onze salon. Wij willen dat jouw hond blij de deur uit gaat en dat jij tevreden bent met het resultaat. Wij zijn er om jouw hond te verzorgen, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken.

Kom langs bij ons en laat jouw hond genieten van onze passie en aandacht. 

Over Pernilla

“Hallo, ik ben Pernilla en ben de eigenaar en gediplomeerde trimster van trimsalon Sparkling dog. Als voormalig paraveterinair bij een dierenartsenpraktijk, heb ik een heleboel ervaring opgedaan in het werken met honden. Honden zijn mijn passie en dat is te zien in de manier waarop ik mijn werk doe. Ik ben toegewijd om de beste verzorging en service te bieden voor elke hond die in mijn salon komt.

Ik geloof dat elke hond uniek is en daarom bied ik maatwerk voor elke hond. Of het nu gaat om een kleine of grote hond, een langharige of kortharige, ik zorg dat de hond er verzorgd, mooi en blij uitziet.”