Trimsalon Barneveld

Is jouw trouwe viervoeter toe een knip- en wasbeurt? Kom naar Sparkling dog, de trimsalon voor Barneveld. Wij zorgen ervoor dat jouw hond er weer verzorgd, mooi en blij uitziet. Met de juiste verzorging en aandacht zorgen wij voor een optimale ervaring voor zowel jou als jouw hond.

De perfecte hondentrimsalon voor Barneveld

Je hond is je beste vriend, dus je wilt dat hij er altijd goed uitziet. Een regelmatige trimbeurt is daarom belangrijk voor de vachtverzorging van je hond. Maar waar vind je een goede trimsalon in Barneveld? Bij Sparkling dog in Renswoude ben je aan het juiste adres!

Sparkling dog wordt gerund door Pernilla, eigenaar en gediplomeerd trimster met jarenlange ervaring. Zij weet precies hoe ze de vacht van jouw hond moet verzorgen, zodat hij er weer stralend uitziet. Ze gebruikt alleen de beste producten en technieken, zodat je hond zich ook op zijn gemak voelt tijdens de trimbeurt.

Wij trimmen alle soorten vachten; van kortharig tot langharig. Ook voor honden met een bijzondere vacht. Wij vinden het belangrijk dat jouw hond er altijd verzorgd uitziet, ongeacht het type vacht.

Persoonlijke aandacht

Persoonlijke aandacht voor de hond vinden wij erg belangrijk. We luisteren naar je wensen voor de trimbeurt, en zorgen voor een comfortabele en ontspannende ervaring. Wij willen dat jouw hond blij de deur uitgaat en dat je tevreden bent met het resultaat. Wij zijn er om jouw hond te verzorgen, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken.

Maak een afspraak bij de trimsalon voor Barneveld

Gun jouw hond de verzorging die hij verdient. Maak vandaag nog een afspraak bij Sparkling dog, dé trimsalon voor Barneveld. Kom langs en laat jouw hond genieten van onze passie en aandacht. Tot snel!

Trotse baasjes

5/5

Super blij!

“Ik ben zo blij dat ik trimsalon Sparkling dog heb gevonden! Pernilla is geweldig met mijn hond en hij ziet er elke keer fantastisch uit als hij terugkomt. De salon is schoon en gezellig en de hydrobath is een geweldige aanvulling. Ik ben zo dankbaar voor de aandacht die Pernilla aan mijn hond besteedt en ik zou deze salon aan iedereen aanbevelen.”
5/5

Wij komen terug!

“Ik heb mijn hond voor het eerst naar Sparkling dog gebracht en ik ben zo blij met het resultaat. Pernilla is zo professioneel en heeft echt een oog voor detail. Mijn hond zag er geweldig uit en hij was zo rustig toen ik hem ophaalde. Dank je Pernilla voor alles wat je hebt gedaan, ik kom zeker terug!”
5/5

Onder de indruk!

“Ik ben zo onder de indruk van Sparkling dog en Pernilla’s vaardigheden als trimster. Mijn hond had een moeilijke vacht en Pernilla maakte er een prachtig kapsel van. De salon is schoon en gezellig en de hydrobath is geweldig voor de vacht van mijn hond. Pernilla is zo vriendelijk en professioneel, ik zou deze salon aan iedereen aanbevelen.”

Wie zijn wij

Samen met hond Buster wordt de Salon geleid door Pernilla, een gediplomeerd trimster en paraveterinair met jarenlange ervaring.

Lees meer…

Onze tarieven

Onze tarieven zijn gebaseerd op de grootte, de vachtconditie en het gewenste kapsel van jouw hond.

Lees meer…

Trimtechnieken

Wij maken gebruik van de modernste trimtechnieken om ervoor te zorgen dat jouw hond er verzorgd, mooi en blij uitziet.

Lees meer…