Trimsalon Lunteren

Wil je jouw hond laten trimmen door een professionele en liefdevolle trimsalon? Kom naar Sparkling dog, de trimsalon voor Lunteren. Bel of stuur een berichtje en laat je hond schitteren. We zijn gevestigd in Renswoude. We kijken ernaar uit om jouw hond te verwelkomen!

De beste hondentrimsalon voor Lunteren: Sparkling dog

Ben je op zoek naar een professionele en liefdevolle salon voor jouw trouwe viervoeter? Dan ben je bij Sparkling dog – de hondentrimsalon voor Lunteren – aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in het trimmen van alle rassen en maten honden, en bieden verschillende behandelingen aan om jouw hond er weer piekfijn uit te laten zien.

Ervaren hondentrimster

Eigenaresse Pernilla is een gediplomeerd hondentrimster met jarenlange ervaring. Ze heeft een passie voor honden en weet precies hoe ze jouw hond op een ontspannen manier kan trimmen. Je kunt er dan ook zeker van zijn dat jouw hond in goede handen is bij Sparkling dog.

Wat kun je van ons verwachten?

Onze trimbehandeling begint met een grondige reiniging van de vacht van jouw hond. We wassen de hond drie keer met een specifieke shampoo. We beginnen met een reinigende shampoo, gevolgd door een verzorgende en voedende shampoo, en als laatste een conditioner. Hierdoor zorgen we voor een optimale verzorging van de vacht.

Daarna worden de honden droog geblazen met een professionele staande föhn, waarbij de vacht ontklit wordt met een borstel. Vervolgens wordt de hond in model getrimd volgens jouw wensen. We zorgen ervoor dat jouw huisdier er verzorgd, mooi en blij uitziet als hij de salon verlaat. We werken uitsluitend met de beste producten die zijn afgestemd op de vacht en huid van jouw hond.

Naast de behandelingen hebben we speciaal voor de jongste honden een unieke puppy wenbeurt. Dit is de perfecte manier om een hond voor te bereiden op zijn toekomstige verzorging en trimbehandelingen.

Maak een afspraak bij de trimsalon voor Lunteren

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat we voor jouw hond kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op of maak direct een afspraak bij Sparkling dog, dé trimsalon voor Lunteren.

Trotse baasjes

5/5

Super blij!

“Ik ben zo blij dat ik trimsalon Sparkling dog heb gevonden! Pernilla is geweldig met mijn hond en hij ziet er elke keer fantastisch uit als hij terugkomt. De salon is schoon en gezellig en de hydrobath is een geweldige aanvulling. Ik ben zo dankbaar voor de aandacht die Pernilla aan mijn hond besteedt en ik zou deze salon aan iedereen aanbevelen.”
5/5

Wij komen terug!

“Ik heb mijn hond voor het eerst naar Sparkling dog gebracht en ik ben zo blij met het resultaat. Pernilla is zo professioneel en heeft echt een oog voor detail. Mijn hond zag er geweldig uit en hij was zo rustig toen ik hem ophaalde. Dank je Pernilla voor alles wat je hebt gedaan, ik kom zeker terug!”
5/5

Onder de indruk!

“Ik ben zo onder de indruk van Sparkling dog en Pernilla’s vaardigheden als trimster. Mijn hond had een moeilijke vacht en Pernilla maakte er een prachtig kapsel van. De salon is schoon en gezellig en de hydrobath is geweldig voor de vacht van mijn hond. Pernilla is zo vriendelijk en professioneel, ik zou deze salon aan iedereen aanbevelen.”

Wie zijn wij

Samen met hond Buster wordt de Salon geleid door Pernilla, een gediplomeerd trimster en paraveterinair met jarenlange ervaring.

Lees meer…

Onze tarieven

Onze tarieven zijn gebaseerd op de grootte, de vachtconditie en het gewenste kapsel van jouw hond.

Lees meer…

Trimtechnieken

Wij maken gebruik van de modernste trimtechnieken om ervoor te zorgen dat jouw hond er verzorgd, mooi en blij uitziet.

Lees meer…