Trimsalon Scherpenzeel

Ben je er klaar voor om jouw trouwe viervoeter een fijne en liefdevolle trimbeurt te geven? Neem dan vandaag nog contact op met Sparkling dog, de trimsalon voor Scherpenzeel. Wij zijn gevestigd in Renswoude, op korte afstand rijden. We kijken ernaar uit om jouw hond te verwelkomen!

De beste hondentrimsalon voor Scherpenzeel: Sparkling dog

Op zoek naar een fijne, professionele hondentrimsalon waar jouw hond met liefde en aandacht wordt verzorgd? Dan ben je bij Sparkling dog aan het juiste adres! Wij bieden verschillende trimbehandelingen aan voor alle rassen en vachttypes, zodat jouw hond er weer stralend uitziet en zich prettig voelt.

Ervaar de voordelen van Sparkling dog

  • Ervaren en gediplomeerd: eigenaresse Pernilla heeft jarenlange ervaring met het trimmen van alle soorten honden. Ze weet precies wat jouw hond nodig heeft en werkt met de beste producten om een optimale vachtverzorging te garanderen.
  • Liefdevolle en diervriendelijke benadering: we vinden het belangrijk dat jouw hond zich tijdens de trimbeurt op zijn gemak voelt. We werken met veel geduld en aandacht, en zorgen voor een ontspannen sfeer in onze salon.
  • Maatwerk voor elke hond: we bekijken per hond wat de beste trimbehandeling is. We houden rekening met het ras, de vachtconditie, de leeftijd en jouw wensen.
  • Nieuwste faciliteiten: onze trimsalon is klein, maar fijn, en voorzien van de nieuwste faciliteiten, waaronder een hydrobath en elektrische trimtafel. Hierdoor kunnen wij voor jouw hond de beste verzorging bieden.

Kom langs bij Sparkling dog, de trimsalon voor Scherpenzeel

Wil je jouw hond er weer piekfijn uit laten zien? Maak dan een afspraak Sparkling dog – de trimsalon voor Scherpenzeel. Wij zorgen voor een tevreden hond die er weer stralend uitziet. Natuurlijk ben je ook welkom voor een kennismaking om de wensen en behoeften van jouw hond te bespreken.

Trotse baasjes

5/5

Super blij!

“Ik ben zo blij dat ik trimsalon Sparkling dog heb gevonden! Pernilla is geweldig met mijn hond en hij ziet er elke keer fantastisch uit als hij terugkomt. De salon is schoon en gezellig en de hydrobath is een geweldige aanvulling. Ik ben zo dankbaar voor de aandacht die Pernilla aan mijn hond besteedt en ik zou deze salon aan iedereen aanbevelen.”
5/5

Wij komen terug!

“Ik heb mijn hond voor het eerst naar Sparkling dog gebracht en ik ben zo blij met het resultaat. Pernilla is zo professioneel en heeft echt een oog voor detail. Mijn hond zag er geweldig uit en hij was zo rustig toen ik hem ophaalde. Dank je Pernilla voor alles wat je hebt gedaan, ik kom zeker terug!”
5/5

Onder de indruk!

“Ik ben zo onder de indruk van Sparkling dog en Pernilla’s vaardigheden als trimster. Mijn hond had een moeilijke vacht en Pernilla maakte er een prachtig kapsel van. De salon is schoon en gezellig en de hydrobath is geweldig voor de vacht van mijn hond. Pernilla is zo vriendelijk en professioneel, ik zou deze salon aan iedereen aanbevelen.”

Wie zijn wij

Samen met hond Buster wordt de Salon geleid door Pernilla, een gediplomeerd trimster en paraveterinair met jarenlange ervaring.

Lees meer…

Onze tarieven

Onze tarieven zijn gebaseerd op de grootte, de vachtconditie en het gewenste kapsel van jouw hond.

Lees meer…

Trimtechnieken

Wij maken gebruik van de modernste trimtechnieken om ervoor te zorgen dat jouw hond er verzorgd, mooi en blij uitziet.

Lees meer…