Trimsalon Veenendaal

Geef je harige vriend de liefdevolle verzorging die hij verdient. Maak nu een afspraak bij Sparkling dog, de trimsalon voor Veenendaal. Betaalbaar, vriendelijk en een stralende vacht gegarandeerd. Bel of stuur een berichtje en laat je hond schitteren.

Dé hondentrimsalon voor Veenendaal

Bij Sparkling dog – de hondentrimsalon voor Veenendaal – laten we jouw hond stralen! Bij ons draait alles om liefdevolle verzorging zonder gedoe. We begrijpen dat je trouwe viervoeter belangrijk voor je is, en daarom bieden we betaalbare en vriendelijke trimservices. Ontdek waarom hondenbezitters in Veenendaal voor ons kiezen.

Waarom Sparkling dog?

  • Voor alle soorten honden: groot of klein, langharig of kortharig – we verzorgen honden van alle rassen. Elke hond is welkom bij ons.
  • Professionele verzorging: Pernilla is eigenaar en gediplomeerd trimster. Ze staat garant voor professionele en liefdevolle verzorging van jouw hond.
  • Modernste trimtechnieken: we maken gebruik van de modernste trimtechnieken die gericht zijn op het behoud van de gezondheid van de vacht en huid van jouw hond, terwijl je hond ook zo min mogelijk stress ervaart.
  • Liefdevolle aanpak: Pernilla is echt een dierenliefhebber. Zij zorgt ervoor dat jouw hond zich op zijn gemak voelt en geniet van de trimbeurt.

Onze behandeling

Onze trimbehandeling begint met een grondige reiniging van de vacht van jouw hond. We wassen de hond drie keer met een specifieke shampoo. We beginnen met een reinigende shampoo, gevolgd door een verzorgende en voedende shampoo, en als laatste een conditioner. Hierdoor zorgen we voor een optimale verzorging van de vacht.

Daarna worden de honden droog geblazen met een professionele staande föhn, waarbij de vacht ontklit wordt met een borstel. Vervolgens wordt de hond in model getrimd volgens jouw wensen. We zorgen ervoor dat jouw huisdier er verzorgd, mooi en blij uitziet als hij de salon verlaat.

Maak een afspraak bij de trimsalon voor Veenendaal

Wil je jouw hond er weer piekfijn uit laten zien? Maak dan een afspraak Sparkling dog – de trimsalon voor Veenendaal. We zijn gevestigd in Renswoude, op 10 minuten afstand rijden. Tot snel in onze salon!

Trotse baasjes

5/5

Super blij!

“Ik ben zo blij dat ik trimsalon Sparkling dog heb gevonden! Pernilla is geweldig met mijn hond en hij ziet er elke keer fantastisch uit als hij terugkomt. De salon is schoon en gezellig en de hydrobath is een geweldige aanvulling. Ik ben zo dankbaar voor de aandacht die Pernilla aan mijn hond besteedt en ik zou deze salon aan iedereen aanbevelen.”
5/5

Wij komen terug!

“Ik heb mijn hond voor het eerst naar Sparkling dog gebracht en ik ben zo blij met het resultaat. Pernilla is zo professioneel en heeft echt een oog voor detail. Mijn hond zag er geweldig uit en hij was zo rustig toen ik hem ophaalde. Dank je Pernilla voor alles wat je hebt gedaan, ik kom zeker terug!”
5/5

Onder de indruk!

“Ik ben zo onder de indruk van Sparkling dog en Pernilla’s vaardigheden als trimster. Mijn hond had een moeilijke vacht en Pernilla maakte er een prachtig kapsel van. De salon is schoon en gezellig en de hydrobath is geweldig voor de vacht van mijn hond. Pernilla is zo vriendelijk en professioneel, ik zou deze salon aan iedereen aanbevelen.”

Wie zijn wij

Samen met hond Buster wordt de Salon geleid door Pernilla, een gediplomeerd trimster en paraveterinair met jarenlange ervaring.

Lees meer…

Onze tarieven

Onze tarieven zijn gebaseerd op de grootte, de vachtconditie en het gewenste kapsel van jouw hond.

Lees meer…

Trimtechnieken

Wij maken gebruik van de modernste trimtechnieken om ervoor te zorgen dat jouw hond er verzorgd, mooi en blij uitziet.

Lees meer…